|  Större bildvägg  |  Beachflaggor  |  Papperspåsar  |  Magasinet Värmland  |  Presentationer  |   Värmland på Spotify  |

Ska du på mässa, hålla ett föredrag långt borta eller rekrytera folk? Tänk på att Värmland har en positiv klang som du kan dra nytta av! Vill du berätta om din eller ditt företags koppling till Värmland är du varmt välkommen att låna Värmlandsmaterial. För närvarande finns två montrar, beachflaggor, papperspåsar och t-shirts. Påsar och t-shirts kan beställas till självkostnadspris. För att låna material kontakta emely.sandsjoe@regionvarmland.se

Värmlandsmonter

Större bildvägg

Detta är en bildvägg som du snabbt kan sätta upp på exempelvis en mässa eller ett event. Väskan som du transporterar bildväggen i fungerar som disk och är även den försedd med ett budskap.

Tekniska data

Mått: 230 cm, B: 270 cm, C: 56 cm
Budskap 1: Värmlands vita logotyp på svart botten på konkav sida. Flottebild på konvexa sidan.
Budskap 2: Värmlands vita logotyp på svart botten på konkav sida. 8 styrkeområdesbilder i kollage på konvexa sidan.
Disk: Värmlands vita logotyp på svart botten. Det går att för runt 2 000 kronor beställa en med ett eget budskap.
Bildvåder: 3 frontpaneler, 2 sidopaneler, 3 baksidepaneler.
Vikt inklusive bildvåder (ej täckt baksida): – 13,1 kg, – 38,5 kg inkl. Expand PodiumCase, – 20 kg inkl. nylon bag

 


beachflaggor

Beachflaggor

Det finns två beachflaggor med texten Värmland att låna. De är 200 cm höga och de har trebensfot för inomhusbruk samt markspik för utomhusbruk.

 


Värmlandskassar

Papperspåse

Svart papperspåse med vit logotyp. Tvinnat pappershandtag. Storlek: 24x32x10 cm (bxhxd). Vikt: 120 g. Du kan beställa dem till självkostnadspris av Emely Sandsjoe (emely.sandsjoe@regionvarmland.se).

 


Magasinet Värmland

Ett magasin med inspirerande läsning och bilder om vad du som besökare kan ta del av när du besöker eller planerar din resa till Värmland. Vill du ha med magasinet på mässa beställer du det via Visit Värmland, info@visitvarmland.se.

 


Presentationer på engelska och svenska

Presentationer

Ska du presentera Värmland och skulle behöva idéer? Det finns en färdig Värmlandspresentation på både svenska och engelska. Här kan du läsa mer!

 


Det låter Värmland – Spotify

Värmland på Spotify

Kanske vill du använda musik med Värmlandsanknytning i ditt marknadsföringsarbete. Här finner du en sådan lista!