Brinner du också för Värmland? Vill du vara med och påverka vilka bilder och berättelser som många kan vara med och sprida? Med utgångspunkt i den varumärkesplattform som togs fram inom ramen för Värmlandsstrategin startades en ny marknadsföringsgrupp för Värmland i början av sommaren 2014. Syftet med gruppen är att fler ska vara med och påverka innehåll och aktiviteter i varumärkesarbetet. Målet med varumärkesarbetet är att stärka bilden av Värmland för att få fler besökare, fler etableringar och fler inflyttare. Vill du vara med i gruppen är du varmt välkommen. Kontakta jenny.hoog@regionvarmland.se så sätts du upp på sändlistan.

 

Nästa träff hålls:

Tisdag 4/12 kl. 12.00-13.30,
Region Värmland, Lagergrens gata 2

På den här träffen kommer vi bland annat att presentera ett nytt marknadsföringsmaterial som kan användas av dig som vill berätta om Värmland på olika sätt. Materialet består av stillbilder och filmklipp som Region Värmland, utifrån vår koordinerande roll för varumärket, tagit fram för alla inom Värmland att använda. Vid träffen får du se några exempel och vi berättar mer om hur de kan användas.

Vi lanserar även en kort presentationsfilm om Värmland som till exempel kan användas för att hälsa gäster välkomna hit.

Dessutom hoppas vi så klart att du vid träffen får möjlighet att diskutera med andra som också gillar Värmland och inspireras till nya uppslag och idéer!

Välkommen önskar projektgruppen för Värmlandsstrategin och varumärket Värmland!

 

 

Tidigare träffar

Marknadsföringslunch 30 augusti 2016Marknadsföringslunch 10 maj 2016 marknadsforingsgrupp4webb marknadsforingsgrupp4webb marknadsforingsgrupp4webb marknadsforingsgrupp3litenwebbmarknadsforingsgrupp2litenwebbmarknadsforingsgrupp1litenwebb